Ügyfeleink Véleménye Rólunk

“Az After8 Party Band – véleményünk szerint- a esküvői zenekarok egy új generációját képviseli.”

Tény, ami tény AZ utóbbi pár évben igen gyakran előfordultunk a közreműködésetekkel megtartott esküvőkön. Már az első alkalommal amikor egy kedves baráti pár lagziján hallottunk titeket még jegyespárként egy hatalmasat buliztunk Az általatok játszott muzsikára és azóta is sokszor nosztalgiázunk mekkora bulik voltak veletek! Nem volt kérdés tehát, amikor a saját esküvőnket szerveztük, hogy titeket kérünk fel zenekarnak.
Az egyeztetések során minden kérdésünkre, kételyünkre kimerítő és profi válaszokat kaptunk. Még ma is emlékszem arra, hogy mekkora megnyugvást okozott nekünk, hogy végre jó kezekben van életünk legfontosabb bulija.

Természetesen a lagzin is a papírforma érvényesült. Fantasztikus buli volt, és ezt nem csak MI éltük meg így, hanem a meghívott vendégek közül is csak dicsérő hangokat hallottunk. Ami egy olyan egyszerű mutatón keresztül is lemérhető, hogy utána még 4 baráti párnak ajánlottunk benneteket, akik szintén hasonló érzésekkel élték meg AZ esküvőjüket.

Hogy Mi lehet a sikeretek titka…?

Ez igen egyszerű! Szerint a tánc és esküvőzenekarok egy új generációját képviseli. A fiatalságotok, közvetlen vidámságotok a legjobb kombinációban párosul a zene és a közönség iránti alázattal és a profi előadásmóddal. Az általatok játszott számok a klasszikus esküvős, mulatós vonaltól egészen a már-már alternatív kategóriába sorolható zenei csokrot ölelnek fel amit minden esetben a közönség igényeihez hangoltok.

Gyakorlott esküvőlátogatóként állíthatom, nincs két egyforma esküvő, mert nincs két egyforma közönség. A nagy erényeitek egyike, hogy, nem egy „haknit” nyomtok a sok közül, hanem igyekeztek a zenéket és a tempót a buli aktuális pulzusához igazítani.

Volt szerencsénk sajnálatos módon az ellenpéldához is. Több olyan lagziban jártunk már ahol bár minden összetevő jónak tűnt csak valahogy hiányzott egy meghatározhatatlan összetevő és nem alakult olyan feledhetetlenné a buli.

Ilyenkor kacsintottunk össze a Párommal, „Bezzeg ha ITT lenne Az After8 Party Band!”

A sok-sok pozitív élmény és talán a saját esküvőnk utáni nosztalgia miatt mindig nagyon jó érzés fogott el minket mikor az egymást követő esküvőkön a helyünket keresve beléptünk egy díszes terembe és a színpadra pillantva megláttunk Benneteket.
Szívből remélem még nagyon sok ilyen élményben lesz részünk!
Mi mindent megteszünk érte mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Aranylángot.

Fantasztikus veletek bulizni!
Szeretünk Titeket!
Rozsanekné Csákvári Beatrix és Rozsanek Balázs